HOSTAL ADARNIUS

Benvinguts a l'Hostal AdarniusL'Hostal Adarnius, situat a La Bisbal d'Empordà, capital del Baix Empordà i centre ceràmic de gran tradició es troba a 28 km de Girona i a 35 km de Figueres (Museu Dalí). És una comarca de gran bellesa paisatgística i on es troben les millors platges de La Costa Brava: Calella (20 min), Begur (25 min), Palamós (20 min) i Pals (20 min) entre d'altres; i a 5 minuts del Museu Gala-Dalí de Púbol.

La Bisbal és una ciutat amb un dibuix urbanístic de gran categoria, amb edificis singulars, com és casde Les Voltes (1.850) on està ubicat l'Hostal Adarnius; el Pont Vell sobre el riu Daró, o el Castell-Palau (s.XII) antiga residència dels Bisbes de Girona. Celebra un mercat setmanal de gran importància cada divendres. Cal destacar també que la Bisbal és la seu de la Cobla-Orquestra La Principal de La Bisbal, formació centenària i que ostenta el títol de Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya. Mereix la pena també, la visita al Museu de Ceràmica de La Bisbal, i si és possible algun dels obradors artesans de la ciutat.L'Hostal tot ell accessible disposa d'habitacions amb bany, televisió i calefacció; algunes d'elles amb aire condicionat i balcons insonoritzats. A més disposa de wifi a les zones comunes de l'hostal i restaurant. 

La sobervia portxada de Les Voltes ens permet disposar d'una terrassa a l'aire lliure durant tot l'any a disposició dels clients.