HOSTAL ADARNIUS


Un xic d'història


El nom de La Bisbal ve de bisbe, vol dir ciutat dels bisbes (Bisbal). No és que hi hagués bisbe, sinó que els Bisbes de Girona van escollir la població anomenada aleshores Fontanetum, per pasar-hi les vacances; semblant al que fan els Papes de Roma quan estiuejent a Castel Gandolfo.


En aquells temps, segle XI, La Bisbal ja oferia uns arguments de pes. La nostra experiència en acollir visitants i viatgers és doncs, prou antiga i contrastada.

En aquest aspecte som solvents: L'Hostal Adarnius, vol ser continuador d'aquesta tradició. En un establiment de més de cent anys d'historia dels quals més de seixanta han estat gestionats per la nostra família. Som dipositaris i exemple, modestament, dels valors dels hostalers: bona casa, bona taula i bon llit. Què més pot desitjar el viatger?

A més, estem ubicats en l'edifici més emblemàtic de la ciutat juntament amb el Castell- Palau dels Bisbes, encara que els separin quasi mil anys d'història tant un com l'altre representen una fita insuperable encara avui en dia en l'àmbit monumental i arquitectònic.

Per si fos poc, el Parc Natural de les Gavarres, comença en els mateixos carrers del terme de La Bisbal, no cal ni caminar per accedir a Les Gavarres.

Una caminada saludable i un descans reparador, seguit d'una taula regeneradora, això és el que fem.